Koiratanssi- koulutusviikonloppu

  • la-su 7.8.11.2020

Koulutus on tarkoitettu IKSYn jäsenille ja sopii kaikentasoisille koirakoille, sekä lajiin tutustujille että sitä jo aiemmin harrastaneille. Sisältö räätälöidään vastaamaan mahdollisimman hyvin osallistujien toiveita ja tarpeita. Kouluttajana toimii jyväskyläläinen Päivikki Partinen. Päivikin esittelyn löydät Koirakeskus Haukkuvaaran sivuilta: https://haukkuvaara.fi/valmentajat/


Ohjelma:

Lauantaina teorialuento, kesto n. 1,5h.

Molempina päivinä käytännön harjoitukset, jotka toteutetaan pienryhmissä, pareittain tai yksilövalmennuksena. Painotuksen voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

·        Temppupaja – yksittäisiä temppuja ohjaajan toiveiden mukaan

·        FS-alkeet

·        HTM-alkeet

·        Koreografiayksäri – koreografian rakentaminen tai olemassa olevan koreografian työstäminen / viimeistely


Laskennallisesti aikaa on varattu  ½ h / koirakko / päivä. (esim: 3 koirakon ryhmä 1h 30 min lauantaina ja 1h 30 min sunnuntaina).Tarkempi aikataulu ja ryhmäjako ilmoitetaan myöhemmin.


Hinnat:

·        135 € / koirakko. Sitovat ilmoittautumiset 12.10. mennessä. Jos joudut tuon jälkeen perumaan osallistumisesi, voit myydä paikan haluamaasi hintaan toiselle IKSYn jäsenelle. Osallistumismaksu palautetaan vain, jos koulutus peruuntuu. Mukaan otetaan 12 koirakkoa ilmoittautumis-järjestyksessä. Koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 10.

·        Pelkkä luento (lauantaina) 10 €

·        Kuunteluoppilaspaikka 10 € / päivä


Kuunteluoppilas- ja luentopaikkojen määrä riippuu koulutustilojen sallitusta henkilömäärästä järjestämisajankohtana, samoin koirakkopaikoille osallistuvien mahdollisuus seurata muiden ryhmien koulutuksia.


Ilmoittautumiseet ja lisätiedot: maarithiltunen66@gmail.com tai

p. 040 522 8828.


Koiratanssista löydät tietoja esim. Tahtitassujen nettisivuilta: www.tahtitassut.fi